Badmintonbolde - altid på tilbud

Køber du badmintonbolde hos os, køber du dem til priser, så du tror, du har købt badmintonbolde på tilbud. Med ved at fokusere udelukkende på 3 forskellige modeller og købe dem hjem i store partier direkte fra Kina, kan vi sælge dig badmintonbolde i høj kvalitet til rigtig lave priser. Se vores udvalg her og bliv klogere på billige badmintonbolde efter produkterne. 

Badmintonbolde bruges som navnet antyder til at spille badminton med. Men de færreste af os, der spiller, har sikkert skænket ”bolden” særlige mange tanker. Men bag den lette fjerbold, som det egentligt er lidt forkert at kalde en bold, ligger der et enormt stykke præcisionsarbejde, hvor der er blevet taget højde for både materialevalget og vægten af hver enkelt fjer og at balancen i bolden er meget nøje afstemt.

Vores badmintonbolde er på evigt tilbud

For selv om vi sælger badmintonbolde til priser, så man skulle tro, der var tale om tilbudsbolde, er der rent faktisk tale om kvalitetsbolde, hvor der er anvendt enten high eller supreme quality fjer – og vores badmintonbolde har den rigtige farve, fordi vi køber bolde, der anvender gåsefjer og ikke de billigere og mere grålige andefjer, man tit ser anvendt på badmintonbolde på tilbud.

Den høje kvalitet af de anvendte gåsefjer betyder, at hver enkelt af boldens 16 fjer er udvalgt meget nøje og placeret rundt langs hovedet, så badmintonbolden er i perfekt balance, lige som vægtfordelingen er den helt rigtige mellem korkhovedet og fjerdelen af bolden. Derved undgår du, at badmintonbolden ryster eller wobler, som det hedder, når du skyder den over til modstanderen.

Faktisk er der brugt fjer fra 3 eller 4 forskellige gæs til hver eneste badmintonbold, vi sælger. For det er kun 6-8 helt bestemte fjer fra vingerne, der kan bruges på hver enkelt gås. De andre fjer kan så bruges til at producere billigere bolde med lavere fjerkvalitet.

60 % af holdbarheden ligger i kvaliteten af badmintonbolden

Når du skyder til din badmintonbold overfører du en voldsom kraft fra badmintonketcheren og til bolden. 60 % af holdbarheden af hver enkelt badmintonbold ligger i kvaliteten af badmintonbolden, de fjer der er anvendt, den lim de er sat fast med, samt kvaliteten af korkhovedet og syningerne rundt langs kanten. Er bare en af de 4 parametre ikke i orden, falder holdbarheden drastisk for hele bolden.

De sidste 40 % af holdbarheden kommer fra den måde, vi opbevarer og i nogle tilfælde vedligeholder dem på. Opbevarer du altid badmintonboldene i det rør, du køber dem i, giver du dem de bedste betingelser for at holde sig pæne og brugbare.

Endelig afhænger holdbarheden selvfølgelig også af præcisionen i dit slag. Får du ramt bolden uheldigt, bankes fjerene skæve, flosser eller knækker. Herefter vil bolden i langt de fleste tilfælde være helt ubrugelig, fordi den ikke længere har den samme præcision og hastighed.

Men på bolde i høj kvalitet – som dem vi sælger – vil du oftest kunne glatte flossede fjerender og andre ubetydelige ujævnheder ud, i takt med at de opstår under spillet og bruge dem i mange spil endnu.

Øg din præstation med kvalitetsbadmintonbolde

Her på siden finder man badmintonbolde til en lav pris, men det betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Som sagt går vi op i at vores bolde er med rigtige gåsefjer. Så hos os er du sikret de bedste materialer, uanset hvilket produkt du ender med at købe. Med vores bolde får du et perfekt svæv, når du slår til dem. Dette skyldes netop de gode materialer, det veludførte design og gode håndværk, som altså ligger i vores badmintonbolde. Dette kan mærkes på dit spil og bidrager til en bedre præstation. Derfor anbefaler vi netop vores badmintonbolde.


Så køb vores billige badmintonbolde. Det vil du ikke fortryde!