Gåbånd

Gåbånd er det perfekte valg til dig, der foretrækker at gå, dyrke powerwalk eller jogge frem for at løbe. Det er også perfekt, hvis du har brug for at genoptræne derhjemme. Se vores udvalg her på siden og læs mere om mulighederne med et gåbånd efter produkterne.

Et gåbånd er det oplagte valg, hvis det med at løbe ikke er lige noget for dig. Så er der ingen grund til at investere i et dyrt løbebånd, hvor du ikke udnytter alle mulighederne. Køb i stedet et billigere gåbånd, der er meget mere målrettet mod den form for træning, du ønsker at dyrke.  

Alle vores gåbånd er specielt udviklet til gangbrug. Hastigheden kontrolleres nemt fra styreboksen på gelænderet foran dig og på displayet kan du aflæse oplysninger om tilbagelagt distance, tid og selv på vores billigste model, kan du også aflæse det estimerede kalorieforbrug.

Så med vores gåbånd får du en fast træningspartner, der giver dig de bedste muligheder for at komme i form eller støtte dig med din genoptræning.

Med et gåbånd er det altid muligt at gå en tur uanset vejret

Med et gåbånd i huset behøver der aldrig være langt fra tanke til handling, når du får lyst til at gå en tur. Hverken vejr, vind eller vand kan stoppe dig og du behøver ikke investere i dyrt regntøj eller særligt dyre vandresko, der gør det muligt at træne udendørs i den danske natur.

Du er også hurtigt i gang! De gåbånd vi sælger her hos smashbolde.dk kan tages frem og sættes op på under et halvt minut. Opbevar det f.eks. under sengen eller i et skab, træk det ud og slå gelænderet med det let aflæselige display op. Så er gåbåndet klar til at tage dig ud på en ny tur.

Stil eventuelt gåbåndet foran fjernsynet eller storskærmen og følg med i din yndlingsserie. Så har du lidt adspredelse, mens du får rørt benene og sat pulsen op.

Gåbånd til alle dine gåture – også genoptræning

Vores gåbånd er lige velegnede, uanset om du bare vil have mulighed for at gå en rask tur uanset vejrliget, dyrker powerwalk eller jogging. Du har også mulighed for at bruge gåbåndet til stavgang, hvis du anskaffer dig et par gåstave med gummispidser.

Endelig har du mulighed for at bruge gåbåndet til genoptræning. Vælg eventuelt det særlige gåbånd med ekstra rækværk omkring, der er udviklet specielt til formålet.

Vil du altid have mulighed for at komme ud at gå en tur? Så starter gåturen med et gåbånd her fra siden.

Effektiv træning med gåbånd

Der er nogle som mener, at det slet ikke kan svare sig at gå rent konditionsmæssigt. Men dette er langt fra sandheden. For hvis du af den ene eller den anden grund ikke har mulighed for at dyrke andre former for motion, eller hvis du simpelthen ikke kan motivere dig selv til for eksempel at løbe, så er et gåbånd en fremragende løsning. 

Du skal ofte gå lidt længere for at opnå samme forbrænding, men med et lækkert og velfungerende gåbånd vil du opleve, at dette ikke er noget problem. Denne maskine kan være med til at styrke blandt andet svang, lår og baller.