Gummibåd med alubund

Gummibåd, oppustelig med alu bund

Billigste fragt fra 60 DKK
Lagerstatus: Udsolgt

8 395 DKK
Inklusiv moms
stk

Luksus gummibåd med plads til 8 personer / 1000 kg

Uanset om du vil nyde solen og åbent vand om sommeren, eller ønsker at finde netop det rigtige sted til at kaste en fiskesnøre, så er en oppustelig jolle det perfekte valg, til at komme ud og opleve naturen - fra vandet!

Stabil og rummelig

Jollen er 4.90m lang og 1,90 m bred. Den er udstyret med to træbænke, gummi håndtag og greb skinner, og et rummeligt aluminiums gulv for maksimal stabilitet. Luft pumpes i 5 forskellige rum konstrueret af trelags PVC, hvilket gør det holdbart og sikkert, samt behageligt og praktisk. Den kan rumme op til otte voksne voksne, og har en maksimal vægt kapacitet på 1000 kg.

Fuld fart fremad!

Denne gummibåd leveres med to pagajer, så du bestmmer selv farten. Er du til lidt mere tempo, kan jollen også bestilles med den elektriske påhængsmotor (sælges separat) til ekstra fart på det åbne hav!

Tag til vandet med Jago24
Høj kvalitet stive oppustelige gummibåde
Uanset om du vil nyde solen og åbent vand om sommeren, eller ønsker at finde netop det rigtige sted til at kaste en fiskesnøre, en oppustelig jolle er det perfekte valg til at komme ud og om på søer og vandløb!
Stabil og rummelig
Jollen er 4.90m lang og 1,90 m bred. Det kan prale med to træbænke, gummi håndtag og greb skinner, og en rummelig aluminium gulvet for maksimal stabilitet. Luft pumpes i 5 forskellige rum konstrueret af trelaget PVC, hvilket gør det holdbart og sikkert, samt behageligt og praktisk. Den kan rumme op til otte voksne voksne, og har en maksimal vægt kapacitet på 1000 kg.
Fuld fart fremad!
Den gummibåd leveres med to pagajer til at gøre din egen måde på tværs af vandet. Hvis dette er for adstadige tempo for dig, kan jolle også rumme Jago24 elektriske indbyggede motor (sælges separat) til ekstra fart på det åbne hav!