Om Smashbolde.dk 

Smashbolde.dk blev skabt tilbage 2009, idet vi gentagende gange hørte ude på banerne, turneringerne og klubberne, at fjerbolde var dyre, klubbernes budgetter var små osv...

Vi tænkte derfor at der måtte være et markede for "no name" fjerbolde - som kunne give økonomisk besparelser for de enkelte udøvere, 
klubber og cafeterier i de enkelte sportsklubber.

Researchen pegede på Kina, som den store nation indenfor badminton og vi har idag et meget tæt samarbejde med en af de store kinesiske producenter, som eksportere fjerbolde og udstyr til Malaysia, Singapore, Taiwan og Europa. Vi køber direkte fra producenten i store mængder og derved opnår vi nogle fordelagtige indkøbspriser uden fordyrende mellemled. En besparelse som kommer alle vores kunder tilgode. 

Hvad der er sparet er tjent!!! 

Køb fjerbolde online hos smashbolde.dk, let og bekvemt når du har tid. Vores webshop har åbent året rundt, og vi besvare telefonen og emails på alle hverdage.  

Vi ønsker dig den bedste oplevelse hver gang du handler på vores webshop. Derfor vil vi gerne opfordrer dig til at kontakte os, med idéer til hvad vi kan gøre bedre, i form af nye produkter, konkurrencer, gaver til turneringer m.m. 

Tak fordi du tog dig tid til at lære smashbolde.dk lidt bedre at kende. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig fremover med dine indkøb.

Smashbolde.dk, er en del handelsfirmaet Altermed / CVR: 27391427 

Altermed driver flere forskellige shops i Danmark og Sverige, og heraf kan nævnes:

altermed.dk (wellness udstyr)

vikingposten.dk (postkasser til bolig- og ejerforeninger)

trendbooster.dk  (kommer i 2016 hus, have, dyr, sport, gør-det-selv m.m.)